2014. szeptember 3., szerda

The Dark of Past, Episode 27: Szeretlek!

Arra gondoltam, hogy csinálok reggelit magunknak. A konyhában elővettem a hűtőből a rántotta alapanyagait, majd elkészítettem. Közben felraktam a vizet forrni a teához. Megterítettem két főre és kiszedtem a rántottát a tányérokra, persze Nathan-nek többet. Mikor felfőtt a víz megcsináltam a teát is. Kivettem a felső porcról két darab bögrét... Majdnem túl öntöttem az egyiket, mikor Nathan jelent meg az ajtóban.  

Szürke boxere feszesen tapadt lábaira. Az anyagon keresztül szembetűnő volt nagy mérete. Nyeltem egy nagyot, mikor tudatosult bennem, hogy az szokott bennem lenni. Enyhe pír futott végig arcomon, mikor 'v' vonalára pillantottam. Felső teste tökéletes volt. Meg volt minden egyes kockája a szálkás testén. Nem volt az a fajta, aki a karjára gyúrt, de nem is zavart engem. Egy pillanatra elnéztem, mert már kezdett nagyon melegem lenni. A testem akaratlanul is működésbe lépett...

Majd újra rá emeltem tekintetem. Épp az ajtófélfát támasztotta és kidudorodott a karján az a keves izom. Nagy erőfeszítés kellett, hogy ne harapjam be alsó ajkam. A látványa teljesen kikészített. Miért ilyen kibaszott szexi? Haja borzosan állt, ami fiatalította pár évvel. Most olyan 17 évesnek nézett ki, alapból meg 20 körül van. Engem sose zavart az a tudat, hogy fiatalabb pasival vagyok együtt, semmilyen terén nem mutatta, hogy tapasztalatlan lenne. 

Szabad kezével szemét dörzsölgette, hogy felébredjen. Majd rám pillantott. Azt hittem ott essek össze, nem tudom miért, lábaim remegni kezdtek. Félénken öntöttem a teát. Majd megfogtam a két bögrét és az asztalra raktam. Nathan már ült és neki látott az évesnek. Egy kicsit rosszul esett, hogy nem mondott semmit, legalább egy 'jó reggeltet' nyöghetett volna. Kezembe vettem a villát és apró falatokat ettem. Elégedett voltam magammal, finomra sikeredett a rántotta és a tea is. De igaz ezeket nem lehet elrontani.

- Mi történt az este? - nézett föl a kajájából és lenyelte az utolsó falatot.

A villa azonnal kiesett a kezemből. Tudom, hogy el kell mondanom neki. Vettem egy mély levegőt és elmeséltem, hogyan is bánt el velem az a férfi. Próbáltam érthetően beszélni, mert az első mondat után elsírtam magam. Szinte újra átéltem azt a helyzetet. Már a gondolat is fájdalmat okozott nekem. Mi lett volna ha nem jön Karen? Megerőszakolt volna és ki tudja, hogy most hol lennék...   Nathan közelebb húzta székét és biztonságot nyújtó karjaiba zárt. A könnyeim még jobban áztatták Nathan meztelen vállát.

- Sajnálok mindent. Soha nem csaltalak meg csak az az egy csók volt Dylan-nel, amit te láttál. Egy évre kiment Amerikába és nem tudtam, hogy szakítsak vele. Nem tudom meddig bírom azt, hogy levegőnek nézel. Iszonyatosan hiányzol. Szeretlek Nathan - zokogva kértem bocsánatot.

Kimondtam. És mikor megtettem Nathan ölelése merevebb lett. Hallottam, amint szívverése gyorsabb tempóra váltott. Azt hiszem sikerült életbe léptettnem a sötét szívét. Nem is tudom miért nevezi így. Soha nem ütött meg, nem erőszakolt meg, semmi. Semmi olyat nem tett, amitől félnem kellene tőle. A többi ember közelében viszont más, érzelemmentes. Másokat képes bántani, ezt tudom és azt is tudom, hogy engem nem. Mióta Dylan átvette a helyét, ő lett a város rosszfiúja. A suliban nagyon is elkerülik, Dy haverjai se merik nagyon piszkálni, nem úgy, mint engem. Nath levette védelmező karjait rólam. Meleg keze közé vette arcomat és szemeibe néztem. Mély, sötét szemei voltak. Nem volt benne se barna, sem más milyen szín, csak zöld.

- Hiszek neked! - néztem ajkait, ahogy formálta a szavakat.

Csupán egy századmásodpercig habozott. Előrébb hajolt és rátapasztotta a száját a számra. Kikapcsolódott az egész világ, eltűnt a Nap, az eső, az ég, felszívódtak az utcák is a semmibe. Csak ketten léteztünk a sötétségben.

 - Én is szeretlek! - nyomott egy puszit a homlokomra.

***

A mosdóban kutakodtam Karen smink cuccai között, mikor végre a kezembe akadt a tus. Nem túl vastagon húztam végig a szemhélyamon mindkét szemem esetében. A karikáimat próbáltam eltüntetni egy kis korrektor és puder segítségével, de ügyeltem arra, hogy ne legyen rajtam három kiló smink se. Mikor nagyjából sikerült, átmentem pilláimon egy kis szempillaspirállal. Végül a hajam kiengedtem és most göndören omlott vállamra. Szeretem ezeket a trükköket, amivel ilyen egyszerűen hullámos hajat tudok varázsolni magamnak. Csak felkötöm a hajam kongyba, egy idő után kiengedem és csodálatos lesz a végeredmény. Egyedül csak a hajammal voltam megelégedve. A nadrágom egy kicsit szakadt volt a tegnap esti vonszolástól. A felső, amit Nathan talált Matt-nél egyáltalán nem az én stílusom volt. Egy egyszerű fehér trikó volt. Egynek elment, de én szeretem ha van rajta egy kis csillogás vagy valami minta, de ez egy szimpla felső volt. Az arcomról is le lehetett olvasni, hogy valaki megütött. A szám sarkában levő sebet sehogy se tudtam eltüntetni és a karikák a szemem alatt is látszódtak még. Lekapcsolva a villanyt, mentem ki a fürdőből. Nathan az ágyán ült és babrált a telefonjával, de amint beléptem zsebre vágta. Lassan rám emelte tekintetét és egy hatalmas vigyor jelent meg arcán. Az én szám is akaratlanul mosolyra húzódott. Felállt ülő helyzetéből és felém vette az irányt. Jobb kezemért nyúlt és összekulcsolta ujjainkat.

- Gyönyörű vagy - simitott végig arcélemen.

Bárcsak igazat mondott volna, szörnyen festek. De nem is emlékszem olyanra, hogy bókolt volna nekem, azon kívül, hogy 'sexy vagy'.

- Ne hazudj! Flörtelmesen nézek ki - néztem rá és a szemem meggyűlt könnyel.

- Nem hazudok - hajolt közel hozzám és egy gyengéd csókot lehelt ajkaimra.

Egy részem el hitte, amit mondott, de láttam magam a szemem előtt és én nem ezt gondoltam magamról. Kezeinket összekulcsolva mentünk le a lépcsőn. Felkaptuk a bakkancsainkat és a garázsba vettük az irányt. Nath leakasztotta a kulcsokat és beültünk a hatalmas telepjárójába. Majd az iskola felé vettük az irányt. Elővettem zsebemből a telefonom. Szerettem a kis tokját olyan csili-vili volt. Feloldottam a képernyőt és megnyitottam az üzenet küldőt. "Szia! Nathan-nel várunk majd a suli előtt. xoxo <3" Küldtem el az sms-t Lola-nak. Már tudja, hogy összejöttünk Nath-tel, mert valamelyik szünetben felhívott és kifaggatott, hogy miért nem vagyok suliban. Én meg mindent elmondtam neki. Nagy boldogsággal meséltem arról, miként is bocsátott meg Nath. Bár jobban örültem volna, ha ez hamarabb történik meg. Nem sokkal később leállt a motor. Kinéztem és a bejárattól nem messze álltunk meg.

- Még két perc kicsengőig - nézett rám kacéran.

A törzsemet felé fordítottam és körmeimet végig húztam karján. Imádnivaló szemeibe meredtem. Pár pillanatig néztünk egymásra. Majd lágyan magához vont és ajkaink találkoztak. Sóhajtva túrt bele hajamba és szenvedélyesen csókolt, miközben érzéki játékba kezdett nyelvével. Annyira jól esett érezni szájának ízét, azt hittem, hogy soha többet nem fogom már megcsókolni.

Fu ez a.... - csapta meg a fülemet Luke hangja, amint beszállt a kocsiba.

Ajkaink elváltak, de Nath nyomott még egy apró puszit számra.

- Mindjárt jövök, csak szólok Lola-nak - mosolygott rám egy utolsót és már ki is szállt.

Csókja égett ajkaimon. Éreztem, ahogy lágyan megcsólolt, olyan gyengéd volt velem. Azt hiszem mostmár úgy viselkedunk, mint egy pár. Valószínűleg mind a ketten komolyabban fogjuk venni a kapcsolatunkat. A visszapillantóra pillantottam és Luke tejbetök vigyorral bámult rám. Nem szólt semmit, csak vigyorgott. Igazán vicces látványt nyújtott, igy hamar mosolyra húzódott a szám. Pár perc múlva beszállt Nathan és Lola, majd elindultunk. Megbeszéltük, hogy elmegyünk bowlingozni. Benyúltam a kesztyű tartóba és mindent beleraktam az ölembe, míg végre találtam egy cd-t. Beraktam és elindítottam az első számot.

Majd kezdtem egyesével visszapakolni a kesztyűtartóba. Testápoló? Az minek neki? Mégis milyen pasi tart testápolót a kocsijában. Keztörlö. Ezt még megértem, ez majdnem mindenkinél van. Málna illatú síkosító. Mit szokott ez itt csinálni? Itt recskázik? Már csak egy pornó újság hiányzik. Vagy lehet rám szokta kiverni, mert a telefonjában valószínűleg vannak olyan képek. De akkor is inkább a wc-n vagy az ágyban csinálná ezt. Majd volt egy zacskó tele óvszerekkel. Döbbenten Nath-re pillantottam, de ő csak perverzen vigyorgott rám. Belenyúltam a zacskóba és kotorásztam egy kicsit. Volt bordázott, extra vékony, banános, narancsos, epres, málnás.

- Rágógumis? - húzódott akaratlanul is mosolyra a szám, hisz igazán jól hangzik.

- Azt hittem már elfogyott - mondta Nath miközben figyelt az útra.

Oké! Akkor valószínűleg volt még jó pár. Csak elhasználta miközben mást baszott. Hanyagul bedobtam a rágógumisat a zacskóba, majd bevágtam a kesztyűtartóba és az ablakon bámultam ki. Soha nem voltam kíváncsi, hogy hány kurvának elégítette ki a vágyait. Nem esett jól, hogy ezt kimondta. Nem jó tudni, hogy előttem is volt valaki mással és tudom jó pár emberrel feküdt le. Csak az a baj, hogy számomra nem menő a 200 lányt megfektettem stílus. 

Majd Nathan leparkolt a pláza parkolójában. Megfogta a csuklóm, hogy maradásra birjon, de kirántottam a kezem és kiszálltam. Odasétáltam Lola mellé és elindultunk, magunk mögött hagyva a fiúkat. Nath egy mondatával el tud rontani mindent. Nem ilyet kellett volna mondania, hanem "veled akarom elhasználni az utolsót" vagy valami ilyesmit. Hogy lehet valaki ennyire fogyatékos, hogy ilyet mond a barátnőjének? Nathan, csakis ő. A parkolóból kiérve mentünk a lifthez. Megnyomtam a hívó gombot és vártunk.

- Ugye tudod, hogy csak vicceltem? - suttogta fülembe Nathan és hallottam hangján, hogy elmosolyodott.

Ekkor kinyílt előttünk a lift és bementünk.

- Gyökér vagy - néztem rá szúrósan.

Nath csak mosolygott kijelentésemen és megszüntette a köztünk levő távolságot. Ujjai derekamra csúsztak és egy puszit nyomott arcomra. Kezem összekulcsoltam nyakánál és szorosan hozzá simultam.

- Utállak! - túrtam bele hajába és megtéptem.

Remélem elgondolkozik és többet nem fog ilyeneket mondani. Tarsa meg magának egyáltalán nem vagyok kíváncsi az ilyen dolgokra. Majd jelzett a lift, hogy megérkeztünk és kinyílt az ajtaja. Nath kezünket összekulcsolta és húzott maga után. Alig birtam tartani tempóját. Mikor megrántottam kicsit kezét lassított és szépen haladtunk egymás mellett. Bementünk a játékterembe. Foglaltunk egy pályát és felvettük a váltó cipőt. Fiúk voltak a lányok ellen. Lola volt, hogy elvonta Luke figyelmét, így nullát gurított. De ez nem segített rajtunk, mert én iszonyatosan bénán játszottam. Egyszer lement négy bábú, de akkor is Nathan segített. Így a végeredmény egyértelmű volt, a fiúk győztek.

 A játék végén elmentünk a mosdóhoz. Míg Lola elment wc-re Luke egy telefon hívást bonyolított le. Nath a falnak dölve ölelt derekamnál fogva. Nézegettem ahogy az emberek elhaladtak mellettünk és mikor megláttak lefagyott egyből arcukról a mosoly. És próbáltak nem ránk nézni. Mikor meguntam ezt visszafordultam Nathan-höz. Bámultam pólóját, mikor azon kaptam magam, hogy kezem már meztelen hasán volt. Oda vagyok a kockáiért, egyszerűen ez az egyik gyengém. Azon gondolkoztam, hogy vajon míg nem voltunk együtt hány nővel feküdt össze. Egyáltalán volt valakivel?

- Míg nem voltunk együtt, hány lányt fektettél meg? - húzgáltam körmeimet hasán, míg felpillantottam rá.

1 megjegyzés:

  1. Szia!Nagyon jó lett,1x-re olvastam végig!Nem akarod befejezni?Kíváncsi lennék a végére!

    VálaszTörlés